Close
Shopping Cart
Your Cart is Empty

Aromaterapi betyder behandling med særligt koncentrerede, aromatiske lægeplantekstrakter – også kendt som essentielle eller æteriske olier. Aromaterapi er særlig effektivt til at afhjælpe følgerne af stress i krop og sind, fremme fornemmelsen af velvære og overskud samt styrke kroppens selvhelbredende kræfter.


Aromaterapi kan foregå på flere forskellige måder, men den suverænt mest effektive og nydelsesfulde er at blive masseret med aromatiske olier.


Aromaterapi kan have stor positiv effekt ved en lang række ubalancer og gener – ikke mindst mange former for stressrelaterede problemer. Aromaterapi er derudover et fantastisk spændende redskab til forandring og ressourcefornyende selvforkælelse.


Aromaterapi er komplementær og holistisk af natur. Aromaterapi erstatter ikke konventionel lægelig behandling, men kan fungere støttende og afspændende sammen med både traditionelle og andre behandlingsformer. Er du under lægelig behandling, eller er der tvivl om din helbredsstilstand, er det nødvendigt at checke med egen læge før evt. aromaterapibehandling.


Al aromaterapi hos Viggør klinik starter med en kort konsultation, som har til hensigt at indkredse problem- og arbejdsområder. På baggrund af konsultationen udvælger jeg som aromaterapeut 3 - 4 forskellige rene essentielle olier med hver sin virkning, som blandes i silkelet koldpresset planteolie - også kaldet bære- eller basisolie. På den måde skabes din helt personlige aromatiske olie, så behandlingen skræddersyes præcist til dig og derigennem sikres så positiv effekt som muligt.